Domino Kai mottar årets Martin Luther King-pris 2019

En välbesökt kväll med prisutdelning och ett viktigt samtal mellan Britta Hermansson (Equmeniakyrkan) och Domino Kai. Sång och musik med Immanuel Gospel och inledande bildspel om Martin Luther King och ett kort tal av George Olvik, kommunikationschef i Equmeniakyrkan.

Observera

Denna text publicerades första gången den 11 februari, 2019. Den kan därför innehålla information eller ståndpunkter som är inaktuella. Den finns tillgänglig på hemsidan för arkivändamål.

Domino Kai - vinnare 2019

Domino Kai - vinnare 2019

En välbesökt kväll med prisutdelning och ett viktigt samtal mellan Britta Hermansson (Equmeniakyrkan) och Domino Kai. Sång och musik med Immanuel Gospel och inledande bildspel om Martin Luther King och ett kort tal av George Olvik, kommunikationschef i Equmeniakyrkan.

Lyssna på intervjun